Týdenní přehled:
Pondělí 18.11.
150g | Vepřová panenka na roštu s anglickou slaninou, sázeným vejcem a cibulkou, šťouchané brambory | |
150g | Hovězí roštěná Palivec s čerstvým chilli, paprikou, červenou cibulí a rajčaty, bramboráčky | |
300g | Rigatoni/domácí těstoviny/ arabiata s rajčaty, čerstvou feferonkou, kapary, česnekem a hoblinami parmazánu | |
120g | Banketní řízečky z vepřové panenky potřené dijonskou hořčicí s jemnou bylinkou, lehký bramborový salát s cuketou a čerstvým koprem | |
150g | Krůtí prsa plněná sušenými rajčaty, filírovaná na lůžku domácích noků s liškami a cuketou | |
150g | Sečuánské kuřecí plátky s jidášovým uchem, čerstvou červenou paprikou, pórkem a hříbky, dušená rýže | |
150g | Kančí svíčková dle Romana Vaňka, karlovarské knedlíky |
Uterý 19.11.
150g | Kuřecí prsa balená v tyrolském špeku s cuketou, šťouchané brambory | |
300g | Beskydské rizoto z vepřové panenky s anglickou slaninou, barevnými fazolemi, strouhaným parmazánem a cherry rajčaty a čínským zelím | |
150g | Rajská hovězí pečeně zahuštěná perníkem, domácí houskové knedlíky | |
300g | Linguine/ploché špagety/ s kuřecím masem, karotkou a sušenými rajčaty | |
150g | Pečená vepřová krkovice, bramborové špalíčky, hlávkové zelí | |
180g | Domácí přírodní karbanátek, bramborová kaše, okurka | |
200g | Krůtí špalíček se zeleninovou omáčkou dle Gordona Ramsayho, šťouchané brambory |
Středa 20.11.
220g | Kachna v knedlíku-plněné bramborové knedlíky trhaným kachním masem, červeným zelí, cibulka | |
250g | Pečené králičí stehno na smetaně, karlovarské knedlíky | |
120g | Pánvička z vepřové panenky s čínskými houbami a čerstvým chilli, basmati rýže | |
100g | Grilovaný hermelín se salátem z čínského zelí, šťouchané brambory | |
150g | Špalíček z vepřové panenky s máslovými hnědými žampióny, omáčkou z čerstvého estragonu a pečenými čtvrtky brambor s cibulí | |
150g | Holandský řízek z krůtích stehen, bramborová kaše, okurka | |
120g | Zapečené francouzské brambory s uzeným, okurka |
Čtvrtek 21.11.
150g | Dančí kýta na červeném víně a kořenové zelenině, vídeňské knedlíky | |
150g | Drůbeží sekaná, bramborová kaše, moravský zelný salát | |
300g | Linguine s vyzrálým hovězím Ball tipem, sušenými rajčaty, čerstvým špenátem a štípaným parmazánem | |
200g | Pfefersteak z vepřové krkovice s omáčkou z červeného pepře, restované brambory s karotkou | |
150g | Drůbeží játra s anglickou slaninou v bramboráku | |
300g | ||
150g | Pečená sýrová roláda plněná kuřecím masem, šťouchané brambory |
Pátek 22.11.
120g | Tradiční tyrolský Gröstl s vepřovou panenkou, volským vokem a zelným salátem | |
200g | Krůtí steak s lilkem, cuketou, červenou cibulkou a cherry rajčaty, basmati rýže | |
150g | Smažený kuřecí řízek, bramborový salát | |
150g | Pečená jitrnice, mačkané brambory s česnekem, jarní cibulkou a moravský zelný salát | |
170g | Pomalu pečená vepřová líčka s bramborovým pyré, kapkou lanýžového oleje a liškami na másle | |
200g | Moravský vrabec, chlupaté knedlíky, zelí | |
120g | Maďarský kotlík z vepřové panenky, bramboráčky |